En aquest breu article, però ben referenciat, se'ns informa de les greus irregularitats detectades a les eleccions primàries de l'any 2016 dins del Partit Demòcrata tendents a afavorir decisivament la candidata Hillary Clinton enfront del candidat Bernie Sanders. Aquestes dades no han estat prou difoses pels mitjans anomenats d'informació dins la nació catalana i de l'Estat espanyol.
Les evidències conegudes d'aquesta tupinada als EUA han estat motiu perquè bona part dels votants en favor de Sanders a les primàries del Partit Demòcrata hagin decidit votar a Donald Trump a les següents eleccions presidencials, la qual cosa ha afavorit, també decisivament, l'elecció d'aquest darrer candidat. Tot intentant tapar una notícia d'abast mundial que informi del frau en favor de la candidata Clinton, fons de la intel·ligència estatunidenca acusen el govern rus de pressions o de manipulacions electorals a les presidencials dels EUA. Siguin les acusacions certes o no, el que és perfectament possible és haver trobat taques en la reputació d'un o d'uns candidats que no es caracteritzen precissament pel seu nivell ètic, la qual cosa és l'instrument habitual de garantia d'obediència als poders fàctics.
Ara que sabem que en unes eleccions estatunidenques transparents i netes del 2016 Bernie Sanders hagués estat el molt probable guanyador, des del Centre d'Estudis Joan Bardina continuem reivindicant aquesta transparència dins de l'àmbit de la política i de l'economia perquè les eleccions no puguin ser manipulades i no es pugui evitar, com en aquesta ocasió, que les persones pertanyents a les candidatures més ètiques assoleixin càrrecs de responsabilitat.
Equip del Centre d'Estudis Joan Bardina.
Data de creació: Dimarts, 27 de desembre del 2016.
Darrera actualització: Dijous, 12 de gener del 2017.
YourNewsWire.com. News. Truth. Unfiltered. Dijous, 16 de juny del 2016.
|
La Universitat de Stanford confirma el frau electoral demòcrata.
Publicat el dijous, 16 de juny del 2016 per Sean Adl-Tabatabai a News, EUA.
Bernie Sanders.
Un estudi bomba publicat per la Universitat de Stanford confirma proves de frau electoral durant les primàries del Partit Demòcrata el 2016.
Segons un document publicat aquesta setmana titulat «Are we witnessing a dishonest election?» («¿Estem presenciant unes eleccions deshonestes?»), una comparació estatal basada en els procediments de votació utilitzats durant l'elecció revelen un frau electoral endèmic dins del sistema.
Donada la importància dels resultats de les eleccions presidencials nord-americanes, garantir la integritat del procés electoral és de gran importància.
¿Són dignes de confiança dels resultats que estem veient en les eleccions primàries de 2016? Mentre que Donald Trump va gaudir d'un avantatge clar i primerenc sobre els seus rivals republicans, la contesa demòcrata entre l'exsecretària d'Estat Hillary Clinton i el senador Bernard Sanders ha estat molt més disputada.
En l'actualitat, la secretària Clinton gaudeix d'una aparent avantatge sobre Sanders. ¿És legítim aquest avantatge reclamat?
Sostenim que no ho és, i suggereixen una explicació per a l'avantatge: els Estats que estan en risc de frau electoral el 2016 sistemàtica i aclaparadorament afavoreixen la secretària Clinton. Proporcionem evidències concurrents per a aquesta reclamació.
En primer lloc, vam mostrar que és possible detectar irregularitats en les primàries demòcrates de 2016 comparant els estats que tenen proves en paper dur de tots els vots amb els estats que no tenen aquesta evidència en paper dur. En segon lloc, comparem els resultats finals en 2016 amb les enquestes discrepants a la sortida.
A més, vam mostrar que aquestes irregularitats no van ocórrer en el cicle d'eleccions competitives de 2008 que va involucrar a la secretària Clinton contra el president Obama.
Com a tal, trobem que en els estats on el frau electoral té el potencial més alt d'ocórrer, els esforços sistemàtics poden haver tingut lloc per proporcionar a la Secretària Clinton un exagerat marge de suport.
Enllaç a la notícia original en anglès:
http://yournewswire.com/stanford-university-confirm-democratic-election-fraud/
Informe complet: «Are we witnessing a dishonest election?» («¿Estem presenciant eleccions deshonestes?») en anglès:
https://drive.google.com/file/d/0B6mLpCEIGEYGYl9RZWFRcmpsZk0/view?pref=2&pli=1
Appendix. Supplemental Analyses, and References («Apèndix. Anàlisis complementaris i referències» en anglès:
https://docs.google.com/document/d/1SdmBLFW9gISaqOyyz_fATgaFupI2-n6vWx80XRGUVBo/edit?usp=sharing
Enllaç relacionat:
El que és evident és el que ningú veu fins que algú ho explica amb claredat: Les 10 estratègies de la manipulació mediàtica.
Les 25 regles de la desinformació (manual polític per amagar la veritat).
Principis de la propaganda segons Goebbels.
La fal·làcia amagada en el referèndum d'autodeterminació. Lluís Maria Xirinacs.
La tupinada no és democràcia. Els riscos del vot electrònic.
La tupinada no és democràcia. Frau en el Referèndum d'Escòcia, el «com» i el «perquè».
Donald Trump o l’exercici de valorar a un polític pels seus fets i no per la seva ideologia.