Català | Castellano | English | Français | Deutsch | Italiano | Galego | Esperanto
En aquest lloc «web» trobareu propostes per fer front a problemes econòmics que esdevenen en tots els estats del món: manca d'informació sobre el mercat, suborns, corrupció, misèria, carències pressupostàries, abús de poder, etc.
Portada | Qui som? | Enllaços | Agenda | Activitats realitzades | Llista de correu | Contactes i e-mail | Blog

Nous apartats:

Les «Cent passes d’una via d’humanitat» de Lluís Maria Xirinacs.
Dolors Marin Tuyà.
Articles publicats en la revista Penedès Econòmic.

Al servei d'aquest poble.
Lluís Maria Xirinacs.
Articles publicats al diari Avui, quan Lluís Maria Xirinacs era senador independent a les Corts Constituents espanyoles, entre els anys 1977 i 1979.

Diari d'un senador.
Lluís Maria Xirinacs.
Articles publicats al rotatiu Mundo Diario, quan Lluís Maria Xirinacs era senador independent a les Corts Constituents espanyoles, entre els anys 1977 i 1979, traduïts al català.

Publicacions:

Món alternatiu.
Lluís Maria Xirinacs.

Tercera Via. Sistema General a la mesura de l’home d’avui.
Lluís Maria Xirinacs.
Amb idees d'Agustí Chalaux de Subirà.

Petita història de la moneda.
Agustí Chalaux de Subirà, Brauli Tamarit Tamarit.

El Capitalisme Comunitari.
Agustí Chalaux de Subirà.

Una eina per construir la pau.
Agustí Chalaux de Subirà.

Llegendes semítiques sobre la banca.
Agustí Chalaux de Subirà.

Assaig sobre moneda, mercat i societat.
Magdalena Grau Figueras.
Agustí Chalaux de Subirà.

El poder del diner.
Martí Olivella.

Introducció al Sistema General.
Magdalena Grau,
Agustí Chalaux.

General Wesley Clark: Pla dels Estats Units d'envair 7 països en 5 anys.

Wesley Clark, general retirat de l'Exèrcit dels Estats Units d'Amèrica. Va ser Comandant Suprem de l'Organització del Tractat de l'Atlàntic Nord (OTAN) durant la Guerra de Kosovo, on va dirigir el bombardeig de l'OTAN sobre Iugoslàvia. L'any 2003 es va postular com a precandidat del Partit Demòcrata a la presidència dels EUA.

Entrevista realitzada el març del 2007 a l'ex-comandant de l'OTAN Wesley Clark en la qual aquest revela que els plans per a Líbia, altres països africans i d'Orient Mitjà, ja van sortir del Pentàgon juntament amb els d'envair l'Iraq una setmana després dels atemptats de l'11 de setembre de 2001 a Nova York. Data d'emissió: Març del 2007. Edició: Con el Mazo Dando. Durada: 2 minuts i 12 segons. Idioma: anglès amb subtítols en castellà.

Nota: Un vídeo anteriorment enllaçat de major durada (2 minuts i 55 segons), disposava, al final, d'una escena de pànic després que 85 persones (33 nens) de 20 famílies fossin assassinades per l'OTAN a Zliten, Líbia, el 8 d'agost del 2011. Aquest altre vídeo va ser suprimit de YouTube i residia en el següent enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=3HZ9FZdblrM

https://www.youtube.com/watch?v=GngpgCE5ubQ
https://youtu.be/GngpgCE5ubQ

General Wesley Clark.«Dies després de l'11 de setembre aproximadament, vaig estar al Pentàgon. Vaig veure al secretari Rumsfeld i al sotssecretari Wolfowitz. Així que vaig baixar les escales per a veure a un munt de gent que solia treballar per a mi i llavors un dels generals em va cridar i em va dir: “Senyor, vingui cap aquí, tinc alguna cosa a parlar amb vostè un moment”. I li vaig dir: “Ho sento, estic molt ocupat”. I em va dir: “no, no...”. Em va dir: “Hem pres la decisió d'entrar en guerra amb l'Iraq”. Això va succeir al voltant del 20 de setembre aproximadament. Així que vaig dir: “Entrarem en guerra amb l'Iraq? Per què?”. Ell va dir: “No ho sé”. Va dir: “Suposo que no tenim una altra cosa que fer”. Així que li vaig preguntar: “Hi ha alguna informació que connecti a Sadam amb Al-Qaeda?”. I ell em va dir: “No, no, no hi ha res nou en aquest sentit. Ells simplement van prendre la decisió d'entrar en guerra amb l'Iraq”. Ell va dir: “Suposo que és com si volguéssim fer alguna cosa amb els terroristes, però tenim un bon exèrcit i podem derrocar governs”. I... va dir... “Suposo que si... Si tot el que tenim és un martell, tots els problemes tenen forma de clau...”. I després vaig anar a veure-li unes setmanes després. I en aquells dies ja estàvem bombardejant l'Afganistan. I li vaig preguntar: “Encara entrarem en guerra amb l'Iraq?”. Em va dir: “No, és pitjor que això”. I va dir... ell va anar al seu escriptori, va agafar un paper i va dir... Va dir: “He agafat això de dalt”. És a dir, de l'oficina del secretari de defensa. I em va dir: “Això és una memòria que descriu com envairem 7 països en 5 anys. Començant per l'Iraq, Síria, Líban, Líbia, Somàlia, Sudan... i per a acabar, l'Iran”».

La veritat sobre Orient Mitjà.

«La veritat és... sobre Orient Mitjà, la veritat és si allí no hi hagués petroli seria com Àfrica. Ningú està amenaçant amb intervenir a Àfrica. El problema és el contrari. Nosaltres continuem demanant a la gent que intervingui i ho pari. I no hi ha dubte que la presència de petroli en la zona comporta un gran poder d'exportació. La qual cosa és una motivació específica per a un contraatac. Puc dir-te, però, definitivament hi ha sempre aquesta actitud que alguna manera podem intervenir i usar la força a la regió».


Lluís Maria Xirinacs (1932-2007), reflexionando.Frase de cloenda:

«Tot imperialisme aspira al monopoli de les matèries primeres».

Lluís Maria Xirinacs Damians (1932-2007).


Enllaços relacionats:

No mataràs. No mataré. Pepe Beúnza.

Cal que Occident faci les paus amb Rússia. Brauli Tamarit Tamarit.

Rafael Poch: «A Ucraïna, occident és culpable». Vilaweb. Dijous, 3 de febrer del 2022.

Diàlegs Humanístics UPF 2022: La catàstrofe d'Ucraïna. Rússia i Occident.

Eduardo Galeano s’adhereix a la Marxa Mundial per la pau i la no violència.

El que és evident és el que ningú veu fins que algú ho explica amb claredat: Les 10 estratègies de la manipulació mediàtica.

Les 25 regles de la desinformació (manual polític per amagar la veritat).

Principis de la propaganda segons Goebbels.

Petita història de la moneda.

El Capitalisme Comunitari.

Una eina per construir la pau.

La moneda i la constitució.

Tirania telemàtica o estat de dret.

William Binney: «Nixon espiava uns milers de persones, ara són centenars de milions». Ara. Enric Borràs. Diumenge, 23 d’octubre del 2016.

El CNI va facilitar l'espionatge massiu dels EUA a Espanya. El Mundo. Glenn Greenwald. Germán Aranda. Dimecres, 30 d'octubre de 2013.

Adam Alter: «L'addicció a les pantalles avança silenciosa».

Portada | Qui som? | Enllaços | Agenda | Activitats realitzades | Contacte