Català | Castellano | English | Français | Deutsch | Italiano | Galego | Esperanto
En aquest lloc «web» trobareu propostes per fer front a problemes econòmics que esdevenen en tots els estats del món: manca d'informació sobre el mercat, suborns, corrupció, misèria, carències pressupostàries, abús de poder, etc.
Portada | Qui som? | Enllaços | Agenda | Activitats realitzades | Llista de correu | Contactes i e-mail | Blog

Nous apartats:

Les «Cent passes d’una via d’humanitat» de Lluís Maria Xirinacs.
Dolors Marin Tuyà.
Articles publicats en la revista Penedès Econòmic.

Al servei d'aquest poble.
Lluís Maria Xirinacs.
Articles publicats al diari Avui, quan Lluís Maria Xirinacs era senador independent a les Corts Constituents espanyoles, entre els anys 1977 i 1979.

Diari d'un senador.
Lluís Maria Xirinacs.
Articles publicats al rotatiu Mundo Diario, quan Lluís Maria Xirinacs era senador independent a les Corts Constituents espanyoles, entre els anys 1977 i 1979, traduïts al català.

Publicacions:

Món alternatiu.
Lluís Maria Xirinacs.

Tercera Via. Sistema General a la mesura de l’home d’avui.
Lluís Maria Xirinacs.
Amb idees d'Agustí Chalaux de Subirà.

Petita història de la moneda.
Agustí Chalaux de Subirà, Brauli Tamarit Tamarit.

El Capitalisme Comunitari.
Agustí Chalaux de Subirà.

Una eina per construir la pau.
Agustí Chalaux de Subirà.

Llegendes semítiques sobre la banca.
Agustí Chalaux de Subirà.

Assaig sobre moneda, mercat i societat.
Magdalena Grau Figueras.
Agustí Chalaux de Subirà.

El poder del diner.
Martí Olivella.

Introducció al Sistema General.
Magdalena Grau,
Agustí Chalaux.

La independència de la Terra.

«Com és a dalt, és a baix; com és endins, és fora».
Kybalion.

Lluís Maria Xirinacs. Davant de la Presó Model de Barcelona.Lluís Maria Xirinacs ens va afeccionar a cercar el coneixement en les diferents àrees de la realitat, sense excloure’n cap. De la seva labor exhaustiva d’estudi de la realitat en va resultar el disseny del seu Model filosòfic, anomenat «Globàlium»1.

Acostumem a constatar que tot allò referent a la ciència de l’estudi de la política present fora dels confins coneguts del nostre planeta, o exopolítica, és un tema ignorat, quan no ridiculitzat, pels grans mitjans d’informació convencionals de televisió, ràdio i premsa. No hi ha lloc en els mitjans convencionals on coincideixin la política interior terrestre amb la política exterior, perquè aquest darrer és un tema considerat secret.

Miguel Celades Rex en la Primera Cimera Europea d'Exopolítica de Sitges. 25 de Juliol del 2009.Hem d’agrair, però, la labor perseverant de l’equip encapçalat per en Miguel Celades Rex el qual, des de Catalunya, mitjançant els congressos que va organitzar2 i les seves plataformes d’Internet3, ens intenta fer arribar amb un mínim de rigor totes les informacions que ens duen a afirmar amb contundència que «no estem sols, ni mai no ho hem estat».

Celades manifesta que existeix una astronàutica secreta dels estats diferent de l’astronàutica adreçada de cara a l’aparador. Dins de l’astronàutica secreta s’hi inclourien els aparells de transport anomenats antigravitacionals i les energies lliures, tecnologies estretament vinculades. Fou gràcies a la iniciativa d’en Miguel Celades que alguns de nosaltres vàrem començar a conèixer com es van assolir aquestes tecnologies per part d’alguns governs de la humanitat actual i l’entrellat de certes relacions entre governs de la Terra i diferents potències de races no humanes. No ha estat l’única via, però, per a conèixer aquesta realitat.

Doctors Brian Weiss, José Luís Cabouli i Michael Newton.Els practicants de la Teràpia de Vides Passades (TVP)4, com els Doctors Brian Weiss5, Michael Newton6 i José Luís Cabouli7, es dediquen a treballar conjuntament amb els seus pacients la sanació d’esdeveniments traumàtics del passat de l’ànima que repercuteix físicament o psíquica en el present.

Com habilitats originals de cadascú destaquem de Brian Weiss la seva capacitat de generar en els seus pacients tant regressions al passat de l’ànima com progressions a un hipotètic futur. Weiss també pren contacte amb ànimes de persones sàvies desencarnades que li fan arribar missatges, ja sigui mitjançant la seva pròpia meditació, com a través del tractament dels seus pacients. De Michael Newton tenim l’exhaustiva descripció de la realitat del període entre dues vides, extreta del relat de diferents pacients en regressió. De José Luís Cabouli, el tractament de la possessió espiritual. És a dir la recuperació d’aquelles ànimes desencarnades que, en el moment de la mort del cos físic, no van poder o no van voler adreçar-se cap a la llum que les hagués permès seguir amb el cicle d’encarnacions successives, i que sovint queden atrapades en el cos d’una altra persona viva, causant-li diferents trastorns.

Els practicants de la TVP també ens informen, sense cap mena de prevenció, que alguns dels seus pacients relaten que han viscut en altres llocs amb vida diferents de la Terra en les seves encarnacions anteriors. De la seva informació, extreta en sessions terapèutiques individuals, es dedueix que existeix una enorme multiplicitat de mons en aquest univers, una enorme quantitat d’universos en aquesta dimensió i que fins i tot hi ha altres dimensions de la realitat amb els seus universos. Fins i tot dimensions no físiques de la realitat on també hi ha vida i consciència.

David Topí.L’enginyer i formador David Topí8 també ens parla, des de la seva percepció metapsíquica, que ell anomena metafísica, d’aquelles races intel·ligents no humanes que, suposadament, han participat en la creació i posterior modificació de la nostra espècie i que, al llarg dels darrers mil·lennis, han intentat conduir la nostra evolució de tal forma que els servíssim d’utilitat sense deixar-nos elevar massa la nostra consciència, limitant la nostra capacitat de saber d’on hem vingut, com estem fets íntimament i cap a on podem anar, si ho decidim fer lliurement. Aquestes races segons Topí reivindiquen la titularitat del control de la humanitat del nostre planeta pel fet haver estat els nostres creadors en el passat.

Topí aporta en els seus cursos una exhaustiva formació destinada a poder sanar tota mena de bloqueigs, partint d’un estudi molt complet de les estructures no físiques de la realitat, tenint en compte que les ànimes viuen una multiplicitat d’encarnacions successives, que ell en diu simultànies, degut a que hom pot actuar, amb aquesta influència sanadora, tant en direcció al passat cronològic com cap a l’hipotètic futur. Afirma que les ànimes que, mitjançant les successives encarnacions humanes, han completat el seu aprenentatge en el nostre món i ja no necessiten tornar a encarnar-se, adquireixen un mèrit especial degut a les especials dificultats inherents a l’evolució espiritual en el nostre planeta.

Marshall Vian Summers.Recentment, hem descobert alguns dels llocs web gestionats per l’equip creat per en Marshall Vian Summers, autor del llibre «Els aliats de la Humanitat. Volum I»9. Un cop llegida la versió castellana d’aquest llibre i juntament amb la lectura d’alguns d’aquests recursos d’Internet10 rebem algunes afirmacions i propostes. No hem trobat un estudi exhaustiu de la realitat exopolítica com en els anteriors, però sí que ens aporta unes reflexions interessants sobre la nostra realitat i com encarar l’esdevenidor.

El nostre món és un indret especialment privilegiat degut a la seva abundor en rics i variats ecosistemes, amb generosos recursos naturals i biològics, que sovint no es donen en altres llocs habitats del cosmos. La nostra raça humana és el principal custodi de la Natura del nostre planeta i en som els seus responsables. El nostre món també està situat en un lloc estratègic i concorregut de comunicacions dins l’espai proper. Per la qual cosa és un planeta cobdiciat per altres comunitats foranes.

L'autor ens avisa que qualsevol intent d’establir un tractat amb potències alienígenes de la Comunitat Major és un perill per a la nostra llibertat. Cal saber que els visitants no utilitzen necessàriament la via de l’ocupació militar sinó la de la persuasió i l’engany. Començant pel fet que un tractat així pot comportar cedir material genètic terrestre per a què els visitants puguin dissenyar una raça híbrida que faciliti habitar permanentment tant el nostre planeta com els llocs amb vida dels visitants. Aquesta raça híbrida que, eventualment seria més intel·ligent que la nostra, poden convertir-se després en els capatassos d’una humanitat nativa esclavitzada, explotant els nostres recursos naturals.

La cessió de tecnologia basada en els circuits integrats, que ja ens han ofert els visitants, ens ha fet acostumar a l’electrònica i a la telemàtica, la qual cosa disminueix les nostres pròpies capacitats intuïtives i ens fa dependents d’aquestes eines. Com a informàtics, sabem que la telemàtica permet la tria de les persones potencialment disconformes amb l’autoritat. Es pot detectar al més aviat possible els caps que sobresurten per tal de neutralitzar-los més fàcilment.

Colonitzadors: Abans i després. Dibuix: Brauli.

Si bé les races alienígenes que ens han transmès la tecnologia telemàtica estan molt més evolucionades que nosaltres en l’àmbit material i tecnològic, des dels vessants ètic i espiritual la seva evolució es trobaria permanentment paralitzada pel seu propi sistema en control. L’aplicació a la nostra humanitat d’un intens sistema de control similar als dels visitants és el major risc de pèrdua d’una llibertat que individualment necessitem per a poder seguir evolucionant espiritualment.

Una via d’evolució diferent a la telemàtica és la potenciació de les nostres pròpies capacitats intuïtives i espirituals sense haver de dependre necessàriament d’artefactes ortopèdics. Només així tindrem la capacitat de criteri suficient com per a no ésser manipulats per qualsevol altre ésser i podrem seguir cercant el nostre bé major.

L’equip d’en Marshall Vian Summers no només respon afirmativament a la pregunta de si no estem sols, sinó que reivindica quelcom extraordinari, com que les nacions de la Terra abandonem les disputes internes que ens tenallen i ens declarem políticament independents del domini de qualsevol altra espècie intel·ligent, tot exigint la lliure navegació per l’espai i el respecte entre les diferents comunitats intel·ligents existents de la Comunitat Major. Contràriament, cal refusar un govern mundial col·laboracionista si aquest pretén autoritzar una ocupació planetària atorgant, per a fer-ho, el seu consentiment en nom de tots els habitants de la Terra.

Tornem a Lluís Maria Xirinacs. En la seva conferència titulada «Món Alternatiu»11 explica la labor del dissenyador social, citant com a exemple el cas de Karl Marx i la seva obra «Das Kapital» («El Capital»). Xirinacs mateix va exercir de dissenyador social formant equip amb Agustí Chalaux i altres persones, en els anys 80 del segle XX. En aquella conferència, explica, però, que la labor del dissenyador social té un resultat vàlid pel temps en que es fa, però que s’ha d’anar adaptant amb l’experiència i les noves descobertes12. És evident que les descobertes que s’han insinuat aquí ens obligarien, de poder-les verificar, a reformular a fons les propostes socials que va plantejar l’equip encapçalat per Chalaux i Xirinacs.

A totes aquelles afirmacions de Vian Summers afegim la següent. La nostra pròpia independència com a Humanitat ens obliga a emprendre la exploració espacial necessària que ens permeti, algun dia, obrir-nos camí per assolir altres llocs habitables on repartir els nostres excedents humans de població.

Mentrestant, hem d’aconseguir els objectius d’estabilitzar la població humana del nostre planeta, reciclar totes les nostres deixalles, funcionar amb energies exclusivament lliures i renovables i respectar els ecosistemes de la Natura. Aquesta disciplina material i energètica pot proporcionar a la humanitat tots els béns de consum que aquesta necessita, sense entrar en el malbaratament. L’estabilització de la població humana, a més, aturaria la necessitat de crear o importar noves ànimes inexpertes, que fins el moment eren necessàries per atendre l’augment de població, i entraríem en un procés de progressiva maduració espiritual de les ànimes ja existents que disposa la humanitat a mesura que es van encarnant, adquirint experiència en les successives generacions.

Si alguna funció ha de tenir la investigació genètica humana és en dissenyar els futurs cossos on ens haguem d’encarnar, mantenint la rica diversitat biològica existent, però millorant les nostres facultats intuïtives i espirituals, deslliurant-nos de les limitacions inherents a les versions de cossos humans que haguem tingut en vides anteriors fins l’actualitat. A aquesta investigació se li ha d’afegir la millora de l’estructura de la realitat no física de l’ésser humà.

Assolir la independència de la humanitat del planeta Terra i mantenir-la al llarg del temps és un dels majors reptes que tenim per endavant, assumint la nostra pròpia responsabilitat sobre l’entorn interior i exterior, i conduint la pròpia evolució adreçada al nostre bé major.

Brauli Tamarit Tamarit.
Primera versió: Dissabte, 18 d’abril del 2020.
Darrera modificació: Dissabte, 4 de juliol del 2020.


Notes:

1 Podem conèixer aquest model filosòfic de coneixement de la realitat mitjançant els següents recursos d’Internet:

Lluís Maria Xirinacs. Model Global:

https://www.lluismariaxirinacs.cat/wp/index.php/model-global/

Globàlium. Lluís Maria Xirinacs. Grup d'investigació:

https://xirinacs.wordpress.com/

Perfil de «YouTube» de la Fundació Randa - Lluís M. Xirinacs:

https://www.youtube.com/channel/UCMjWdmmkLEsnUSVcU8wGfJw/

2 Miguel Celades va participar en l’organització i presentació de la Primera Cimera Europea d’Exopolítica a Sitges, entre els dies 25 i 26 de juliol de l’any 2009, amb l’assistència d’ex-astronautes, ex-militars, ex-funcionaris i altres experts.

Time for truth. Cartell de documental de la Primera Cimera Europea d'exopolítica, celebrada a Sitges el 25 i 26 de juliol del 2009.

3 Miguel Celades administra el bloc d’«Exociencias» (en castellà):

https://exociencias.wordpress.com

4 El lloc web «En cos i ànima» introdueix als seus visitants en la pràctica de la Teràpia de Vides Passades (TVP):

http://animaweb.cat

5 El Doctor Brian Weiss disposa del següent lloc web (en anglès):

http://www.brianweiss.com/

6 L’Institut fundat pel Doctor Michael Newton disposa del següent lloc web (en anglès):

https://www.newtoninstitute.org/

7 El Doctor José Luís Cabouli disposa del següent lloc web (en castellà):

https://www.vidaspasadas.com.ar/

8 L’enginyer i formador David Topí disposa dels següents recursos d’Internet:

Bloc personal de David Topí (en castellà):

https://davidtopi.net/

Escola de Metafísica i Desenvolupament Transpersonal (EMEDT) (en castellà):

https://emedt.org/

9 Marshall Vian Summers. Los aliados de las humanidad. Libro Uno. Ediciones Amatista. Edició en castellà de l’any 2019.

10 L’equip creat per Marshall Vian Summers disposa del següents llocs web en anglès i en castellà:

Allies of Humanity, en anglès:

https://www.alliesofhumanity.org/

Los Aliados de la Humanidad, en castellà:

https://www.aliadosdelahumanidad.org/

11 La conferència «Món alternatiu» de Lluís Maria Xirinacs es pot consultar des del següent enllaç principal:

http://www.bardina.org/monactin.htm

12 Apartat 3.5.2 de la conferència «Món alternatiu», «Profecia i realitat»:

http://www.bardina.org/monact32.htm


Enllaços relacionats:

Una humanitat espiritualment evolucionada. Brauli Tamarit Tamarit.

Història Exopolítica del Segle 20. Xentor Xentinel.

Un nou moviment recorre el Món. Brauli Tamarit Tamarit.

El camí estret entre els dos abismes. Brauli Tamarit Tamarit.

Món alternatiu. Lluís Maria Xirinacs.

Brian Weiss: «Som ànimes i anem de cos en cos». El Periódico de Catalunya. Dimecres, 21 de gener del 2009.

El testimoni d'Evelyn segons el Dr. Brian Weiss.

Portada | Qui som? | Enllaços | Agenda | Activitats realitzades | Contacte