Català | Castellano | English | Français | Deutsch | Italiano | Galego | Esperanto
En aquest lloc «web» trobareu propostes per fer front a problemes econòmics que esdevenen en tots els estats del món: manca d'informació sobre el mercat, suborns, corrupció, misèria, carències pressupostàries, abús de poder, etc.
Portada | Qui som? | Enllaços | Agenda | Activitats realitzades | Llista de correu | Contactes i e-mail | Blog

Nous apartats:

Les «Cent passes d’una via d’humanitat» de Lluís Maria Xirinacs.
Dolors Marin Tuyà.
Articles publicats en la revista Penedès Econòmic.

Al servei d'aquest poble.
Lluís Maria Xirinacs.
Articles publicats al diari Avui, quan Lluís Maria Xirinacs era senador independent a les Corts Constituents espanyoles, entre els anys 1977 i 1979.

Diari d'un senador.
Lluís Maria Xirinacs.
Articles publicats al rotatiu Mundo Diario, quan Lluís Maria Xirinacs era senador independent a les Corts Constituents espanyoles, entre els anys 1977 i 1979, traduïts al català.

Publicacions:

Món alternatiu.
Lluís Maria Xirinacs.

Tercera Via. Sistema General a la mesura de l’home d’avui.
Lluís Maria Xirinacs.
Amb idees d'Agustí Chalaux de Subirà.

Petita història de la moneda.
Agustí Chalaux de Subirà, Brauli Tamarit Tamarit.

El Capitalisme Comunitari.
Agustí Chalaux de Subirà.

Una eina per construir la pau.
Agustí Chalaux de Subirà.

Llegendes semítiques sobre la banca.
Agustí Chalaux de Subirà.

Assaig sobre moneda, mercat i societat.
Magdalena Grau Figueras.
Agustí Chalaux de Subirà.

El poder del diner.
Martí Olivella.

Introducció al Sistema General.
Magdalena Grau,
Agustí Chalaux.

Canvis en la llista de correu PHP List del Centre d’Estudis Joan Bardina.

Hi ha persones, especialment usuàries de Gmail, que us heu queixat que no rebeu els nostres missatges en la llengua desitjada. El motiu és el següent.

Abans, teníem bàsicament tres tipus de llistes. En una, hom rebia el nostre missatge complet en català i, a continuació, el missatge complet en castellà. En una altra, hom rebia el missatge complet en castellà i, a continuació, el missatge complet en català. També hi havia una llista amb el missatge només en català.

Això tenia sentit si una persona disposava d’amistats dels dos dominis lingüístics, i readreçava per correu electrònic un dels nostres missatges bilingües a tots els seus contactes alhora. Tothom podia llegir el missatge en la seva llengua.

L’eina PHP List anava acumulant errades que els seus desenvolupadors consideraven en aquell temps que no tenien que ésser corregides encara. Fins i tot, des de Pangea Internet Solidari ens proposaven que abandonéssim l’eina PHP List per una altra aplicació web alternativa que tampoc acabava de funcionar bé.

Des de l’aplicació de les mesures sanitàries de confinament, els desenvolupadors de l’eina PHP List s’han posat les piles per esmenar les d’errades que quedaven pendents de corregir. Llavors, des de Pangea Internet Solidari es va fer una nova instal·lació de l’aplicació PHP List més actualitzada.

Quan es va fer la nova instal·lació de l’eina PHP List per part de Pangea Internet Solidari, vàrem tenir que canviar dins del nostre web el contingut de la pàgina de Llistes de correu amb els seus enllaços. Fins que no es va fer aquest canvi, vosaltres no vareu poder donar-vos d’alta, de baixa, ni modificar les vostres preferències.

Posteriorment, hem copiat totes les adreces dels contactes que rebien els missatges alhora en català i en castellà, o a la inversa, en la llista que ja teníem per rebre els missatges només en català i una llista nova que tenim per rebre la llista només en castellà, amb la qual cosa procedim a establir una llista única per cada llengua.

El problema es produeix en que hi ha persones que reben dues trameses alhora, una en català i una en castellà, però el seu servidor de correu, en aquest cas Gmail, deixa visible a la safata d’entrada el missatge en castellà, però amaga a la safata del correu brossa el missatge en català.

El que heu de fer en aquest cas no depèn de nosaltres. Teniu que accedir a la vostra safata de correu brossa on hi ha el missatge en català i informar a Gmail que aquest missatge no és correu brossa, es correu confiable.

Si no voleu rebre el missatge en alguna llengua, ara podeu accedir a la pàgina de llista de correu del nostre web (http://bardina.org/nw2/llista-de-correu-del-centre-de-estudis-joan-bardina-cat.htm), anar a l’enllaç corresponent i gestionant les vostres preferències podeu decidir quines llistes voleu rebre i quines no. En un principi hauríeu de poder escollir el català, el castellà i/o l’anglès. Aquesta darrera, l’anglès, pendent de dur a terme quan tinguem més recursos humans per a fer-la funcionar.

També hem detectat que, des del moment en que Pangea Internet Solidari va instal·lar la nova versió de l'aplicació PHP List que substitueix l'anterior versió, els destinataris dels missatges de les llistes de correu del PHP List Bardina no podíeu fer servir els enllaços que es poden trobar al final del missatge que rep cada adreça de correu. Això afectava tant poder canviar les preferències, com donar-vos de baixa des del mateix missatge rebut. Aquesta errada ha estat corregida posteriorment pels mateixos programadors de Pangea Internet Solidari.

Disculpeu les molèsties que aquesta situació us hagi pogut causar.

Equip del Centre d'Estudis Joan Bardina.
http://bardina.org

PHP List. Logotip.


Enllaç relacionat:

Google dels EUA estudia la discriminació del català.

Portada | Qui som? | Enllaços | Agenda | Activitats realitzades | Contacte